Schildersbedrijf
Arjan Bijkerk

Oostercluft 442
8332 DR Steenwijk

0521 - 852481
06 - 17066934

Spuiten

Spuitwerk kozijnen & deuren
Voor het spuiten van kozijnen en deuren gebruiken wij het Sikkens Easy spray spuitsysteem, aangebracht middels het airmix systeem. Met deze systemen kunnen wij een laagdikte aanbrengen van 200mu, terwijl er op de traditionele manier met de kwast maar 70mu wordt aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld van zwart naar wit in een behandeling dekkend gespoten worden.

Voordelen Sikkens Easy spray
-Grote laagdikte lak spuiten ( tot wel 200mu, met kwast max 70mu) = altijd dekkend
-Zowel muren en plafonds als kozijnen en deuren
-Minder druk = rustiger spuiten, mooi resultaat
-Minder nevel
-Zijdeglans en hoogglans mogelijk

Deze systemen werken kostenbesparend voor zowel de kleinere opdrachten, maar zeker voor de grotere opdrachten, waar meestal veel repeterend werk is, wat uiteraard dan zeer aantrekkelijk is.

Spuitwerk wanden en plafonds

Het (airmix) spuiten van latex/muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is. Terwijl als je wanden en plafonds rolt met een roller deze altijd een structuur en rollerbanen na laat.

Het spuiten van wanden en plafonds heeft nog meer voordelen:
Muren welke moeilijk te rollen zijn (bijvoorbeeld hele grote vlakken, of welke heel grof zijn qua structuur bv. spak og granol), kunnen door deze methode dus ideaal behandeld worden.

Sikkens